Sahabat Blogger

Wednesday, November 24, 2010

Kata kata Sinis 1st Class dari Aku


Busannyer rasa malam ni....study pon dah tak ley masuk....tambah lagi hati aku tengah panas....rasa nak terbakar..banyak sangat dosa kot...huhu....tapi seriously memang panas...rasa nak menampo someone....hahahahhahaha...kang kalau dah tertampo....jangan tanya kenapa yer..kerana pulut santan binasa...kerana mulut....penampo uoollss merasa...hendak???hahahahahaha.....bak kata Tok Ti dalam lagu bicara manis menghiris kalbu....kata kata manis...tiada lagi ku dengar.....hidupku pula makin tawarrrrrrrrrr......ha mampu uollss melalak lagu ni kala jam tepat dah kol 1.48am.....silap silap dapat penampo jepun dari jiran sebelah.....



heyyyyyyy!!!! wacth out your bitch mouth okeyhhhhhhh
mampu oprah say gini....hahahahaha


Aaaaarggggghhhhhhh.....peduli hapa aku dengan dengan jiran jiran....ade aku kesah dowang nak mengamuk???saman baru tau.....cerita tentang berjian ni..haaaaaaa........rasa nak share lah plak apa yang berlaku tadi.....hurmmmm...rasa macam nak tampo jew mulut someone tu...cakap tu kalau dah tak tahu nak jaga hati orang lain....jangan cakap....tapi yang tragis lagi sedey tahap cipan.....yang cakap tu lah rasanya orang yang bila susah mencari aku......layak ke nak kata begitu???aku tak mengungkit k...tapi ko rasa ko patut ke kecikkan hati aku ha??layak???sedar diri....lain kali tak payah minta tolong kat orang cam aku lagi....aku ni memang baik hati..sangat sangat baik...tapi rasanya lepas ni kalau sesak nak mati sekalipon aku wat dek je lah...hahahahahahha...mampu ko kering....aku tak sekejam tu k....aku marah ni pun kejap jew....tak lamanyer.....yang tak best tu..yang sorang lagi tu lagi lah.....im still remember....masa saat dia susah tahap mengemis.....muka ni gak la yang bagi tolong sama kau....mampu ingat????ke langsung tak ingat??? Bagus kalau tak ingat..meh aku feed back kan kepala hotak ko tu .....dasar tak sedar di untung.....huh....

Lagi buat aku kecewa....kata kata sorang lagi tu....hurmmm,,,,,biarlah..masing masing rasanya tahu kot nak pikir.....hope kalau aku tak der lagi korang suka kan.....tu agaknya yang korang nak sangat.....aku sedar sapa aku.....thats y aku tak kutuk korang macam korang buat tu.....kalau dah hanjeng...hanjeng jugak kannnnnnnnn........tu jew layaknyerrrrrrr



seriously sedey camni lah aku.....bila dibut camtu....hurmmm...


3 comments:

eizan nizam said...

sabar la itu semua dugaan kecil sahaja, biasa la manusia bila susah mencari,meminta tolong, tapi bila senang seperti kacang lupa kulit,

nazaluvaholic said...

yer..tol tu abg...hurmmm

Anonymous said...

biasa la tu.. bila sorang2 mau dia cari kita. tp bila dah senang & ramai kwn, dilayan nye kite ni mcm anjing kurap.. aku rasa anjing pon tidak se sadis itu..

Kata Kata Prangsang Dari Korang

Get Recent Comments Widget